skip to Main Content
VOLS QUE T'AJUDEM A FER LA TEVA COMANDA? CLICA AQUÍ
Logo Fruites I Verdures Esteve

Sóc l’Esteve, i així va començar tot

Per a tots aquells que encara no em coneguin, sóc l’Esteve, el fruiter més divertit de l’Alt Empordà.

Des de ben petit he estat envoltat de fruites i verdures, i gràcies a les boniques experiències que vaig tenir de petit en l’empresa dels meus pares, avui dia gaudeixo com aquell nen que era del meu treball.

Esteve, el fruiterAmb tan sols 10 anys, el meu pare em feia despertar-me a les 5 de la matinada per a acompanyar-lo al magatzem on ell es passava hores a triant les millors pomes per als seus clients. Aquí vaig començar a aprendre la importància de tenir un producte de qualitat i vaig començar a adquirir els primers coneixements sobre com apreciar el punt òptim de cada fruita i cada verdura.

Als 12 anys, quan el curs escolar acabava i començava l’estiu, la meva mare em va ensenyar el que era estar darrere d’un taulell. Com era un nen, cap a tasques senzilles com obrir-los les bosses als clients, netejar la botiga, ajudar a triar les millors fruites i verdures… Tasques que em van ajudar a entendre que un negoci no és només la venda, sinó el tracte pròxim amb el client i aconseguir que marxi de la botiga amb un somriure i ganes de tornar.

Durant molts estius, vaig treballar amb els meus pares en el seu negoci per a continuar adquirint experiència i formació sobre el negoci familiar, fins que vaig finalitzar els meus estudis i vaig decidir provar coses noves. En aquest moment vaig pensar que treballar en una fusteria era el que m’agradava.

Després d’estar un any tancat en un taller, aprenent coses totalment diferents i experimentant coses noves, vaig comprendre que el que més m’agradava era el tracte amb el client i el contacte directe amb la gent del poble, així que quan vaig complir 17 anys, vaig decidir que el meu futur era darrere del taulell de la fruiteria dels meus pares ajudant als nostres clients a triar les millors fruites i verdures per a les seves cuines.

Gràcies a tots aquells anys en què els meus pares em van regalar tots els seus savis coneixements sobre els vegetals i l’atenció al públic i el meu esperit emprenedor, l’any 2010 vaig decidir muntar la meva primera fruiteria a Roses. Va ser un gran èxit en la meva carrera professional, i aquest èxit em va incitar anys més tard, l’any 2019, a muntar una altra botiga en Llançà.

Des de llavors, no he parat i ja no hi ha ningú que em freni. Cada dia treballo dur per oferir a tots els meus clients els meus millors productes i coneixements amb el millor dels meus somriures. Gaudeixo veient com a setmana rere setmana tots els clients venen a realitzar les seves compres i marxen amb quantitat de productes de la millor qualitat, i el més important, satisfets del servei que en el meu negoci tant jo com el meu equip oferim.

Complemento el meu treball a les botigues amb la creació de contingut en xarxes com Instagram i TikTok, on ensenyo aquells trucs que vaig aprendre amb els meus pares de nen, receptes amb fruites i verdures, les meves experiències com a fruiter i el fantàstic equip que m’envolta, tot amb molt d’humor, perquè menjar fruita i verdura mai ha estat tan divertit.

Encara no ens coneixes? Visita les nostres xarxes i descobreix com ens ho passem de bé treballant per a oferir-vos la millor qualitat dels productes de la nostra terra.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Necessites ajuda?