skip to Main Content
VOLS QUE T'AJUDEM A FER LA TEVA COMANDA? CLICA AQUÍ
Lista De Tareas

El dia a dia d’un fruiter

T’has preguntat alguna vegada com arriben les fruites i verdures que compres als nostres taulells? Quin és el dia a dia d’una fruiteria?

T’expliquem com és la nostra rutina diària per aconseguir tenir sempre el millor producte de la zona fresc i llest perquè t’ho emportis a casa teva.

El dilluns comencem la setmana ben d’hora. A les 7 del matí, el primer que fem és treure tot el gènere de la càmera frigorífica. Els dissabtes aprofitem que és l’últim dia de la setmana que estem oberts per retirar tots els productes dels taulells i així poder netejar-ho tot a fons. Quan treballes amb aliments és imprescindible la neteja i la higiene, i nosaltres aquest aspecte el cuidem moltíssim.

Una vegada hem tret tot el gènere de la cambra, rebutgem el que es troba en mal estat i la resta el col·loquem ben organitzat en el seu lloc.

verduras frescas

Sobre les 8 i mitja ja ho tenim tot bé ple, és el moment de retirar totes les caixes buides i papers que hagin quedat pel mig per a poder escombrar i fregar la botiga. Cal tenir-ho tot a punt per a obrir les nostres persianes a les 9 i que els nostres clients trobin la botiga perfecta. A l’obrir la botiga, l’única cosa que ens queda per fer és arreglar les patates i les cebes, com són productes menys delicats ho deixem per al final i el fem en un moment una vegada ja oberts al públic.

Una vegada comencen a entrar els nostres clients per la porta comença la part del nostre treball que més ens agrada, el tracte amb el públic. Durant el matí és un treball continu d’omplir els calaixos perquè mai estiguin buits, atendre clients, assessorar-los en el que necessitin, resoldre els seus dubtes i oferir-los els nostres millors productes.

Cap al migdia, sobre les 13h aproximadament, fem un repàs dels productes que tenim en els taulells de la botiga i els que ens queden a la càmera per a preparar la llista del que necessitem comprar. A les 15h és l’hora de fer la compra, és el moment en el qual arriben productes frescos i cal espavilar per a ser els primers a triar els millors productes, carregar-los i tenir-los ben d’hora a la nostra botiga. Gràcies a que els nostres proveïdors són de confiança, ja ens coneixen i tenim molt bon servei tant de qualitat de productes com de servei de lliurament, i això ens facilita molt la feina.

A les 17 de la tarda, més o menys, ja tenim tot el gènere fresc a la botiga. És el moment de córrer per a col·locar-lo tot per a la venda perquè quan tornin els nostres clients puguin triar i emportar-se a casa els millors productes.

fruteria de Roses

Arriba el final de la tarda, a les 19 i mitja comencem a recollir. Cada dia retirem tota la verdura, la fiquem en la càmera perquè es mantingui fresca i, una vegada tot buit, netegem les prestatgeries. En tocar les 20h, tanquem les nostres persianes al públic, quadrem la caixa i ho deixem tot llest per arribar l’endemà i tornar a començar.

Com podràs comprovar, el treball d’un fruiter és dur i comporta moltes hores cada dia, però si vols oferir als teus clients els millors productes i garantir un bon servei, és necessari i per al nostre equip és essencial la satisfacció dels nostres clients.

Visita les nostres botigues de Roses o Llançà i comprova per tu mateix els nostres serveis.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Necessites ajuda?