skip to Main Content
VOLS QUE T'AJUDEM A FER LA TEVA COMANDA? CLICA AQUÍ

Fruites

La fruita és la llaminadura més saborosa i natural que ens dona la natura. De les més àcides a les més dolces n’hi ha per a tots els gustos, i tant crues com cuinades, són delicioses per a elaborar postres, batuts, gelats, melmelades…

Tècnicament, la fruita és el fruit comestible obtingut de certes plantes ja siguin conreades o comestibles, i que, generalment, es mengen quan estan al punt òptim de maduració.

L’OMS recomana ingerir almenys, 5 peces de fruita i verdura al dia, i això és degut a la quantitat de propietats beneficioses que tenen per al nostre organisme.

Consumida diàriament, la fruita ajuda a prevenir malalties cardiovasculars, trastorns digestius i algunes malalties neurodegeneratives i tipus de càncer, a més d’ajudar a prevenir l’obesitat i el sobrepès. Això es deu a la composició que tenen aquests fruits tan assequibles per a tots.

Compostes en la seva gran majoria per aigua, entre un 80% i un 95% depenent de la peça que triïs, la fruita li aporta a la nostra dieta, a més de molta aigua, fibra, minerals i vitamines, elements essencials per a portar una bona alimentació i un estil de vida saludable. A més són antioxidants, és a dir, prevenen l’envelliment de prematur de les cèl·lules ajudant-te a tenir una pell més jove, sana i llisa durant més temps.

Existeixen diferents tipus de fruita

Fruites àcides

Contenen vitamina C, fibra i potassi i són ideals per a disminuir nivells alts de colesterol i d’àcid úric, a més de ser molt refrescants.

 

Algunes de les fruites àcides són la llimona, la taronja, el kiwi, algunes varietats de poma, la pinya

Fruites semi-àcides

Aquest tipus de fruita és especialment ric en proteïnes d’alt valor biològic i es caracteritza per tenir una acidesa més suau que les àcides. 

Maduixes, mango, codony, nectarina, mandarina, préssec, tomàquet...(sí, el tomàquet és una fruita tot i que a la nostra botiga ho trobaràs a la secció de verdures) són totes elles fruites semi-àcides que pots gaudir com a postres o piscolabis..

Fruites dolces

Les més consumides per la majoria, són riques en vitamines i minerals.

Albercoc, cirera, xirimoia, pruna, magrana, figa, poma, meló, papaia, pera, síndria, raïm… són algunes de les fruites dolces que pots trobar a la nostra fruiteria. Són molt compatibles entre elles, per la qual cosa t’animem a que provis de combinar-les entre si i obtindràs resultats dolços i deliciosos.

Fruites neutres

Contenen un major contingut de nutrients essencials per al nostre organisme que la resta de tipus de fruites, ja que tenen nombrosos minerals i vitamines, i són riques en oligoelements i proteïnes.

 

L’alvocat, el coco i la majoria de fruits secs es troben dins d’aquesta mena de fruites.

Entra a la nostra botiga online i descobreix quines fruites ens ofereix la nostra terra aquesta temporada

La nostra fruita és minuciosament seleccionada perquè arribi als nostres clients al punt òptim de maduració. A més tots els nostres productes són frescos i de proximitat.

Visita el nostre blog

Tenim més productes per a tu

Back To Top
Necessites ajuda?