skip to Main Content
VOLS QUE T'AJUDEM A FER LA TEVA COMANDA? CLICA AQUÍ

Coneix als teus fruiters

Esteve

Hola! Sóc l’Esteve i sóc el propietari de Fruites i verudes Esteve. 

La meva experiència com a fruiter começa fa temps amb el negoci familiar dels meus pares. Des de que era un nen, i com que no volia estudiar, els meus pares em feien anar a ajudar-los a la seva botiga. De ben petit ja estava darrera el mostrador, on vaig aprendre moltes coses sobre la fruita i la verdura, i com dona-li el millor servei al client.

Les meves ganes de continuar aprenent i de créixer em van portar a obrir la meva primera botiga a Roses el 2010, i posteriorment la segona a Llançà el 2019.

Actualment vull unir les verdures i fruites mes fresques i de proximitat que caracteritzen les nostres fruiteries amb la comoditat de poder gaudir-ne sense moure’t de casa.

Tinc la sort de compartir el dia a dia amb el meu equip, persones molt estimades que em defineixen de la següent manera: Una persona molt explosiva, de caràcter dinàmic i innovador, una mica despistat i molt comprensiu, encara que exigent… Ho vull tot per avui!

Eric

Una persona molt responsable, autoexigent, humil i amb humor sarcàstic, que dona la vida per la botiga, això si, sempre i quan no vegi cap moto!

Samadi

Alegre, comprensiu, amb un punt de xuleria però amb bon cor, d'aquelles persones que et donen vida 🙂

Eva

Riallera, ordenada, molt neta i una mica despistada... Però sobretot espontània, com ens fa riure!

Laura

Bona persona, responsable, de caràcter tranquil i una mica tímida, però que no t'enganyi, les mata callant!

Judit

Una persona riallera, alegre, espavilada i tranquila, a vegades tant que necessita el seu temps per arrancar, però un cop arrenca... no hi ha qui la pari!

Suscriu-te al nostre newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top
Necessites ajuda?